Keikat

ja esiintymiset

Tulevat tapahtumat

Muutokset mahdollisia. Tarkista Arja & Fortunan tanssikeikkojen tarkemmat ajat myös tanssipaikoilta, käytämme tällä listalla oletusaloitusaikana klo 21.

Arja Koriseva ja Fortuna: TANSSIKEIKKA

Arja Koriseva on tanssittanut ihmisiä jo yli 30 vuotta. Hänellä on monipuolinen ohjelmisto, joka koostuu Arjan omista hiteistä vuosien varrelta sekä ikivihreistä iskelmistä.

Arjan tanssikeikalla kuullaan mm. foxia, rockia, humppaa, valssia, hidasta valssia ja tietenkin tangoa. Arjan mukana on Fortuna-orkesterin ammattitaitoiset muusikot.

Arja Koriseva – KONSERTIT eri kokoonpanojen kanssa

Arja konsertoi useiden eri kokoonpanojen kanssa, myös vierailevana solistina sinfoniaorkestereiden ja puolustusvoimien soittokuntien kanssa.

Kerro toiveesi ja tilaisuus, räätälöimme laulut ja ehdotamme sopivinta kokoonpanoa. Ohjelmistoa kevyestä hengelliseen musiikkiin ja joululauluihin.

Kirkkokonsertit toteutetaan pienellä ja intiimillä kokoonpanolla, kunnioittaen kirkkoa esiintymispaikkana ja esittäen musiikkia, joka on hengellisten arvojen mukainen. Kirkkokonsertteja tehdään sekä joulun aikaan, että muina vuodenaikoina. Arjan kirkkokonsertit ovat läsnäolevia, ja tarjoavat kuulijalle tilaisuuden rauhoittua kauniin ja sielukkaan musiikin parissa.

Ikimuistoinen konserttielämys on myös Lauluja ja ajatuksia elämästä joka toteutetaan yhdessä pianistin kanssa. Keväällä 2019 uusi konserttikokonaisuus  Lauluista Voimaa- Enkelin silmin yhdessä pianisti Minna Lintukankaan kanssa.

Konserttien kokoonpanoja Arjan kanssa:

  • pianisti Minna Lintukangas
  • pianisti ja haitaristi yhdessä
  • Fortuna-orkesteri
  • Arriba-orkesteri
  • Tango-ja viihdeorkesteri Guardia Nueva, kapellimestarina Raimo Vertainen
  • Kimmo Leppälän akustinen orkesteri
  • Yhteisesiintyminen Mikael Konttisen kanssa
  • Yhteisesiintyminen Hannu Lehtosen kanssa (Suomifilmin sävelin-konsertti ja Tangokonsertti Vie meidät rakkauteen – Tangoa ja tunnelmaa jo 30 vuotta)

Luentokonsertti / Esiintymiskoulutus

Arja Koriseva on innostava ja karismaattinen puhuja. Hänen luentonsa ovat ajatuksia herättäviä, voimaannuttavia ja positiivista energiaa säteileviä. Hän haastaa kuulijansa peilaamaan luennon teemoja omaan elämäänsä ja vahvistaa ajatuksia lauluilla.

Elämän kuusi tärkeää osa-aluetta ovat tutkitusti terveys, perhe, parisuhde, ystävät, harrastukset ja työ. Näihin peruspilareihin nojaten Arja pohtii elämää omakohtaisin esimerkein ja tuo näkökulmia sekä oivalluksia elämänlaadun parantamiseksi. Yrityksille räätälöidyissä luennoissa aiheina ovat lisäksi mm. esiintyminen, vuorovaikutus, työn ja arjen balanssi, ilon ja positiivisen voiman lähteet.

Arja Koriseva on ollut viihdemaailman kärjessä yli kolmenkymmenen vuoden ajan ja hänen laaja-alainen kokemuksensa ihmisten parissa työskentelystä ja esiintymisestä yhdistettynä valloittavaan persoonaan tekevät hänestä todella mielenkiintoisen puhujan.

Arjan luentokonsertti sopii yrityksille, yhdistyksille, oppilaitoksille, työyhteisöjen koulutus- ja virkistyspäiviin. Sisältää lauluja, jotka sopivat luennon teemaan.

Luento on noin 70 min kokonaisuus jossa Arjan mukana on pianisti Minna Lintukangas. Arjan puheen välissä ohjelmakokonaisuudessa musiikkiesitykset tukevat luennon sanomaa ja antavat hetkeksi erilaisen näkökulman ajatuksille ja oivalluksille.

Luento voidaan toteuttaa myös ilman musiikkia.

Tämä luento on ollut menestys ja se on saanut hienoa palautetta yrityksiltä, yhdistyksiltä ja yksittäisiltä kuulijoilta.

Kysy tarjousta ja kerro toiveita sisällön suhteen! Luentokonsertti voidaan toteuttaa myös streamauksena.